NAJ SE VAM PREDSTAVIMO!

Mizarska 21, 3210 Slovenske Konjice

NAJ SE VAM PREDSTAVIMO!

Mizarska 21, 3210 Slovenske Konjice

Naše čebelarstvo je edino v Sloveniji, ki združuje dva najvišja naziva, ki ju je bilo mogoče pridobiti v čebelarskem poklicu. To sta naziv Kvalificirani delavec v čebelarstvu – poklic čebelar, ki ga je pridobil oče Franc leta 1956, in naziv Čebelarski mojster, ki ga je pridobil sin Aleksander leta 2006. Tako z obširnim znanjem ohranjamo tradicijo in zagotavljamo kvaliteto čebeljih proizvodov na visokem strokovnem nivoju. O tem pričajo vsakoletna priznanja za kakovost, ki jih dobivamo na ocenjevanjih po Sloveniji.​​​​​​​
OD MEDOV IN OSTALIH ČEBELJIH PRIDELKOV »NI DA NI«
Poleg šestih različnih vrst medu, kot so cvetlični, akacijev, kostanjev, lipov, gozdni in hojev med, pridobivamo še cvetni prah, matični mleček ter propolis, izdelujemo tinkturo propolis in mešanico medu, cvetnega prahu, tinkture propolis ter matičnega mlečka, ki jo imenujemo mešanica melamiks. V njej se dopolnjujejo blagodejni učinki posameznih sestavin. Pred nekaj leti smo začeli pridobivati med s sokom rdeče pese ter med s sokom aronije, ki vsebujeta veliko železa in antioksidante. Že nekaj let uspešno pripravljamo in prodajamo kremni namaz iz medu, bolj znan pod imenom kremni med. Kot novost na trgu pa ponujamo kremni namaz iz medu z okusom lešnika, vanilije in cimeta. V našem čebelarstvu pripravljamo tudi žganje z medom in medeni borovničevec.​​​​​​​
»CVETNI PRAH, MED, MEDICA, JE ZA ČLOVEKA ŠPICA«
Tako je rekel naš ata Franc in s svojo visoko starostjo potrdil, da to resnično drži.​​​​​​​
Smo ponosni prejemnik certificirane listine odličnosti na področju apiturizma v okviru slovenskih čebelarskih poti, s tremi čebelicami. Imamo CERTIFICIRANO APITEREPAVTKO, katera vam bo z veseljem predstavila pestro zakladnico čebeljih pridelkov. Lahko sprejmemo do 50 ljudi kot tudi invalide.
Predstavili vam bomo čebeljo družino in čebelarsko opremo. Poizkusili bost lahko vse naše medove, kremne namaze, medenjake in medeni liker.
POD ZELENO KONJIŠKO GORO, V OSRČJU ŠKALSKIH VINOGRADOV, LE STRELJAJ OD ŽIČKE KARTUZIJE, VAŠ PRIČAKUJEMO IN VABIMO V OBJEM ČEBELJE ZGODBE.
Back to Top